top of page

BRÖLLOP & PRIVATA TILLSTÄLLNINGAR

Ett bröllop i Spegelsalen är en unik upplevelse. Med sina välbevarade originaldetaljer och fantastiska rymd är det en lokal som imponerar. Vill ni gifta er i en kyrka finns det flera att välja på i närheten. Gästerna kan sedan promenera upp till Spegelsalen. Det finns även möjlighet att hålla ceremonin i det gröna rummet, som ligger i anslutning till Spegelsalen.

Vill ni ha hjälp med dekor och blommor kan vår bröllopskoordinator även hjälpa er med detta. Ni har tillgång till lokalerna minst samma dag från 08.00-01.00. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Spegelsalen har i alla år använts för firande och tillställningar av olika slag. Här har ni möjlighet att ordna middag med efterföljande dans eller uppträdande. Kontakta oss för mer information så hjälper vi er att ta fram en lösning som passar er.

BRÖLLOP

Ett bröllop i Spegelsalen är en unik upplevelse. Med sina välbevarade originaldetaljer och fantastiska rymd är det en lokal som imponerar. Vill ni gifta er i en kyrka finns det  flera att välja på i närheten. Gästerna kan sedan promenera upp till Spegelsalen. Det finns även möjlighet  att hålla ceremonin i det gröna rummet, som ligger i  anslutning till Spegelsalen. Vill ni ha hjälp med dekor och blommor kan vår bröllopskoordinator även hjälpa er med detta. Ni har tillgång till lokalen samma dag från 08.00-01.00. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

spegelsalen-del2--32.jpg
spegelsalen--23.jpg

PRIVATA EVENT

Vi tar fram en helhetlösning för tryck inför ditt event! Vi skapar allt från inbjudiningskort, menykort och välkomnsskyltar till stora fotoväggar! Det är endast din egna fantasi som kan sätta stopp. 

PRISER

Vid bokning betalas 100% av hyran som en handpenning. En månad innan bröllopet betalas resterande summa. 

Stora Salen & lilla salen (max 160 personer)

40.000 kr

Lilla Salen (max 40 personer)

28.000kr

Mat från Occo 599 kr/person

3 rätters-middag 699-999 kr/person

I lokalhyran ingår följande: Serveringspersonal och bartender, bord och stolar, städning, ljud- och ljussystem, mikrofon, dukar, servetter och standard porslin. 

Priser Event
bottom of page